Kamer en suite

De kamer en suite is weer helemaal terug in de woonkamers!
De kamer en suite is een prima oplossing voor mensen die de voorkeur geven aan een ruime woonkamer , maar toch ook een plek willen hebben om zich te kunnen terugtrekken , alleen of met visite.  Soms wordt het ook een televisiekamer of een ruimte voor de kinderen om te spelen.

Er zijn diverse stijlen voor de kamer en suite mogelijk , bijvoorbeeld landelijk, nostalgisch, klassiek of modern.
Zo kan men kiezen voor nostalgische vloerrails, maar ook voor de meer moderne variant met schuifsystemen in het plafond weggewerkt. Naast de glas in lood ramen, kunnen de deuren ook worden voorzien van helder glas, al dan niet met geïntegreerde verlichting. Ook het maken van bijpassende kasten biedt volop de ruimte om de kamer en suite goed te laten aansluiten bij de woonwensen. Zo kunt u kiezen voor veel hout, maar ook strakke glasplaten is een mogelijkheid. Ook op het moment van een verbouwing is de kamer en suite goed in te passen.
Ook kunnen de nieuwe schuifdeuren geheel worden nagemaakt aan de reeds bestaande deuren in huis. Zo lijkt het alsof de kamer en suite opstelling er altijd al is geweest.

Mocht u de keuken meer bij de woning willen betrekken dan kunnen wij desgewenst ook kasten, radiator-omtimmeringen of lambrisering in dezelfde stijl uitvoeren.